Cautare

64139 de rezultate pentru "primarul din bozieni prins imbracat in politai dupa revolutie" (5.87 secunde)
Tenorii opozitiei au sters-o totusi prin tarile straine si nu ies din transee. ... Oricum, PSD nu are ambitii sa vina acum in fata, mai asteapta sa se erodeze si mai tare Alianta D.A. ... Pina atunci prefera sa scoata castanele din foc cu miinile lui Tariceanu&Co.
Primarul Craiovei, Antonie Solomon, a convocat o conferinta de presa pentru a anunta ca nu e el de vina pentru lipsa apei calde, aruncand vina pe SNLO, guvern, justitie si chiar Fondul Monetar International Dupa ce, miercuri, i-a dat afara din primarie pe ziaristii care venisera la usa cabinetului sau, pentru a-l intreba de ce s-a sistat furnizarea apei calde in jumatate din oras, primarul Craiovei, Antonie Solomon, s-a gandit totusi sa convoace ieri o conferinta de presa, pentru a-si "pune cenusa-n cap".
Cum apare fostul politist in noaptea in care a fost UCISA Elodia Doua probe cerute de avocata familiei Ghinescu ar putea sa il ingroape definitiv pe fostul politist.
Cine sunt membrii PDL care nu il sustin pe Basescu Cristian Boureanu a anuntat ca in aceasta campanie sustinatori lui Basescu vor respecta sloganul "Vara asta se poarta alb". ... Printre cei care nu s-au imbracat in alb se numara si Gheorghe Albu, care a venit intr-o camasa cu dungi.
Pantofi din camoso bej, interior piele roz, toc imbracat - 7 cm, accesorii - sireturi de matase, nr. ... Pantofi din camoso negru, interior piele bronz, toc imbracat - 7 cm, accesorii - sireturi de matase, nr.
Cine sunt membrii PDL care nu il sustin pe Basescu Cristian Boureanu a anuntat ca in aceasta campanie sustinatori lui Basescu vor respecta sloganul "Vara asta se poarta alb". ... Printre cei care nu s-au imbracat in alb se numara si Gheorghe Albu, care a venit intr-o camasa cu dungi.
Dupa 26 ani. Despre Revolutie si despre Romania de azi / 20/12/2015 (Continuare) Faptele care au dus la caderea regimului ceausist sunt cunoscute. ... nu se mai putea, ne ajunsese tuturor cutitul la os, dupa cea mai dura perioada de austeritate din perioada postbelica, dintr-o tara europeana.
Sedinta solemna a senatorilor si deputatilor dedicata aniversarii a 16 ani de la Revolutie si omagierii eroilor martiri nu s-a ridicat la nivelul celor din anii trecuti.
In 1940, la Targu Jiu si-a deschis portile una dintre primele fabrici din judetul Gorj: ... Visul frumos s-a destramat in anul 2006, cand portile fabricii s-au inchis, muncitorii devenind someri. Traditia de peste 65 de ani s-a transformat in scrum...
Constantin Gheorghe publica pe blog articolul "Revolutia lui Basescu, revolutia lui Iliescu", pe care il puteti citi in continuare. 'Incepe sa devina din ce in ce mai clar ce vrea Basescu, in acest al doilea mandat: o revolutie.
Lucian Negrea) Poetul Mircea Dinescu, cel care a avut un rol activ la Revolutia din 1989, sustine ca anchetarea lui Ion Iliescu pentru faptele de la Revolutie reprezinta o mare prostie si arata ca nicio revolutie nu a fost facuta fara a curge sange.
Peste 25.000 de oameni, din opt judete, au participat ieri la cel mai mare miting electoral organizat in Romania ultimilor ani.
Iar un stab a fost prins furind; iar un stab care a fost prins furind este eliberat din arest din cauza unor vicii de procedura; iar un stab condamnat pentru coruptie este pus in libertate deoarece, bolnav fiind, nu poate sa-si taie unghiile.
Un tanar din Voineasa, care pretindea ca este politist, a fost depistat luni la Barza - Olt. Baiatul a cerut de la mai multe persoane diverse sume de bani, promitandu-le, in schimb, ca le ajuta sa se angajeze in politie.
Sinistratii doljeni lupta in continuare cu apele care le-au intrat in gospodarii. Acestia se intorc rand pe rand la casele ruinate si incearca sa recupereze ramasite din ceea ce a fost odata averea lor.
Scandalul, deja binecunoscut dintre consilierul PSD Cristian Carjaliu si primarul democrat al localitatii Agigea, Ion Ionita, continua cu un nou episod. Consilierul pesedist acuza ca edilul isi vede nestingherit de abuzuri si falsuri, unele dintre ele comise chiar in 2007.
Marian Sultanoiu) In curte la Romexpo, masini multe, lume multa, congrese, patru - cu ala mic al "verzilor", care au batut palma cu Uniunea si au semnat protocolul de colaborare. Nimic din efervescenta congreselor pesediste d‘an tart, pe cand amfitrion era Marian Vanghelie.
Suntem romani si nu stim de ce Fostul sef al Pro TV, Adrian Sarbu, aflat intr-o situatie delicata, datorita procesului in urma caruia s-ar putea alege cu o condamnare, traieste un puternic sentiment de frustrare, provocat de faptul ca la aniversarea a 2 decenii de la crearea postului pe care el l-a construit, actuala conducere a acestuia nu a catadixit nici macar sa-i pomeneasca numele.
Cateva miliarde de lei au ramas in bugetul comunei Poiana Mare, pentru ca primarul Petre Simion si directorii scolilor nu se inteleg in privinta cheltuirii banilor pentru lucrarile de reparatii.
Investigatia dedicata de cotidianul nostru neregulilor incredibile petrecute cu plajele din 2 Mai si Vama Veche a scos de data aceasta la iveala un fapt absolut neverosimil.
google-analytics.com